TanahLots.com

Tentang Kami


TanahLots.com ditubuhkan pada tahun 90-an bagi tujuan melaksanakan urus niaga tanah Melayu-Rizab di kalangan warga melayu Malaysia. Dengan pentadbiran pejabat kami yang teratur dan terurus, TanahLots.com akan dapat memberikan anda perkhidmatan pemasaran dan hartanah yang berkesan dan cekap.

Pada masa kini, TanahLots.com menjadi pemaju tanah terkemuka di Malaysia yang menumpukan kepada tanah Melayu-Rizab. Projek-projek tanah setakat ini difokuskan di negeri Selangor, perkembangan akan dibuat ke negeri-negeri lain dari masa ke semasa.

Semua orang didorong oleh nilai mewujudkan gaya hidup yang unik oleh TanahLots.com dan merealisasikan impian masyarakat untuk membeli tanah seperti mana slogan kami: -

"Rumah Impian Mampu Milik Bermula Di Sini"

TanahLots.com bertujuan untuk menjadi agensi hartanah Tanah Lot terkemuka di Malaysia yang menyediakan perkhidmatan dalam pemasaran dan pengurusan hartanah. Dalam mengejar visi kami, kami berdedikasi untuk memenuhi dan menyesuaikan diri dengan perubahan keperluan dan piawaian kualiti pelanggan kami yang menggunakan kepakaran dan teknologi manusia yang unik.

Rasa tanggungjawab dan komitmen yang kuat mendorong TanahLots.com untuk mencapai kecemerlangan dan kelestarian perniagaan. Kepuasan pelanggan, perkhidmatan dan integriti akan kekal menjadi objektif kewujudan kami.

TanahLots.com disokong oleh beberapa ajen pakar tanah yang paling berpengalaman. Kami berhasrat untuk merekrut, memberi ganjaran dan mengekalkan orang berkaliber tinggi, menawarkan mereka setiap peluang untuk membangunkan kemahiran dan kerjaya mereka.

Selain itu, kami juga menawarkan pelbagai perkhidmatan pakar bagi memudahkan pembelian tanah lot. Di antaranya :
  Whatsapp kami sekarang
Sila berhubungi dengan agent jualan kami untuk keterangan lanjut...

Ⓒ Copyright 2023 TanahLots.com -
All Rights Reserved
Powered by www.8cent.com